Profil:   7079  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1983-07-10
Højde 165
Vægt 63
Sprog engelsk - lidt
Job type Massageterapeut
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, klassisk musik, kunst, sport, fitness, design, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-48

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, arbejdsom, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske