Profil:   7081  


 
Land Italy
By Rome
Fødselsdato 1968-07-03
Højde 175
Vægt 68
Sprog engelsk - lidt, italian, spanish
Job type syerske
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, intelligent, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, lange ture langs stranden, kæledyr, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, håndarbejde

Mere om mig :     Hi, my name is Tatyana. I have been living in Rome for the last 28 years, so I have a dual citizenship: Russian and Italian. My education: Paramedic (ambulance) and teacher of biology and chemistry. I have an adult daughter, she lives in another country. I am looking for a decent, clever, active, purposeful, caring man with a good sense of humor, which is set for a serious relationship and creating a happy and friendly family!


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-70

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, ansvarlig, familiemenneske, humoristisk, stabil