Profil:   7089  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1976-07-12
Højde 164
Vægt 61
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type farmakonom
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, venlig, romantisk, feminin, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, frisk, optimismistisk

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am sociable, optimistic, I always try to think positively, caring, kind, responsive, I love cleanliness and order in everything, I try to learn something new and develop all the time. Sometimes I can be a little lazy)) My daugther is independent already and lives in Kazakhstan. I hope to meet here an optimistic, caring, polite and reliable man with a sense of humor.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     43-58

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, sjov, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil, romantisk