Profil:   7095  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1979-05-30
Højde 169
Vægt 70
Sprog engelsk - godt
Job type salgskonsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, sjov, humoristisk, smilende, intelligent, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Svetlana. Er fraskilt og har to voksne døtre på 22 år. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Interesser: musik, bøger, vandreture i naturen, havearbejde, kæledyr, laver god mad. Jeg søger en mand til fast forhold, en som er kærlig og en, som har hjertet på rette sted. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Skriv og du vil ikke fortryde. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.

 
     


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-53

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, seriøs, familiemenneske