Profil:   7096  


 
Land Belarus
By Novopolotsk
Fødselsdato 1975-12-22
Højde 161
Vægt 52
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Elena.  Jeg er en sød, feminin, slank og humørfyldt kvinde. Har en voksen søn på 17 år. Interesserer mig for udflugter i naturen, fitness,  cykel- og campingture eller bare picnic med familien/venner. Jeg er optimistisk, romantisk og trofast. Elsker musik, film og bøger. Jeg er et familiemenneske og drømmer om ægteskab med en frisk og rar mand, som jeg ville kunne dele mit liv og min kærlighed med. Måtte du have børn fra tidligere forhold, så er de også velkomne. Skriv og du vil ikke fortryde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, åbenhjertet