Profil:   7099  


 
Land Italy
By Milan
Fødselsdato 1986-04-16
Højde 172
Vægt 52
Sprog engelsk - flydende, Italian
Job type skuespiller
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, venlig, opmærksom, feminin, sjov, målrettet, arbejdsom, livsglad, familiemenneske, charmerende

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     My life motto is "I can do anything!" I like my job and I enjoy my projects in the movies and advertisement, but family takes a very important place for me. I have a lot of energy and want to give my love and tenderness, take care of my husband, children and our home. I come from Odessa, but I've been living in Italy for a long time already.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-47

Børn :     ingen hindring

Du er :     ansvarlig, varm, målrettet, elsker børn, familiemenneske, humoristisk, stabil