Profil:   7102  


 
Land Belarus
By Vitebsk
Fødselsdato 1977-09-15
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, rar, smilende, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, elsker at læse, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     44-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, seriøs, familiemenneske