Profil:   7108  


 
Land Belarus
By Brest
Fødselsdato 1982-05-19
Højde 173
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type engelsk lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, en stille og rolig person, målrettet, intelligent, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, varm, sporty, seriøs, familiemenneske, stabil