Profil:   7112  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1975-03-26
Højde 165
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, sensitiv, kreativ, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, seriøs, familiemenneske, stabil