Profil:   7115  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1982-12-11
Højde 163
Vægt 50
Sprog engelsk - godt, fransk
Job type rejsekonsulent
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-48

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, åbenhjertet