Profil:   7117  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1971-07-25
Højde 175
Vægt 65
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, rar, arbejdsom, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, elsker at læse, fotografering, elsker børn

Mere om mig :     I am a positive woman, I love life and I enjoy my every day. I love my job as a cosmetologist - I make people beautiful! I love travelling, sea, mountains, forest, yoga classes, drawing and meditation. I live with my son, he is 12 years old, he is fond of programming. I am a happy person, but I dream of creating a happy family with a real man. I dream of flying in a hot air balloon in Cappadocia. In relationships, I value honesty, reliability, mutual understanding, compromise, loyalty, love. I am looking for a kind, cheerful, humorous, reliable, loyal and direct man.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-56

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk