Profil:   7119  


 
Land Latvia
By Riga
Fødselsdato 1972-11-15
Højde 165
Vægt 65
Sprog engelsk - flydende, Hebrew
Job type pilates studio manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, opmærksom, feminin, intelligent, frisk, stabil, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am interested in a beautiful and serious relationship with a man who has a certain life experience and is eager to start a new relationship. I want to love and be loved, have common interests with my man, "chemistry", and similar life values. I was born in Siberia and now I live in Latvia. I have EU and Israeli passports, so I can travel around the world easily.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-56

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, seriøs, høflig, familiemenneske