Profil:   7121  


 
Land Russia
By Krasnodar
Fødselsdato 1983-07-06
Højde 176
Vægt 72
Sprog engelsk - lidt
Job type medicinsk konsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, forstående, elsker børn, romantisk, feminin, sjov, intelligent, høflig, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en venlig, sympatisk og åben pige med et smukt smil. Jeg er en stor familiemenneske. Familien er meget vigtig for mig! Jeg har ikke en familie endnu, men jeg vil skabe en og vil have harmoniske forhold. Jeg vil have børn! Jeg arbejder som konsulent i en medicinsk virksomhed, jeg har en videregående lægeuddannelse. Jeg har altid drømt om at hjælpe mennesker. Jeg er glad for rejser, teater, musik og håndarbejde.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-49

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast