Profil:   7131  


 
Land Russia
By Novokuznetsk
Fødselsdato 1981-06-23
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, arbejdsom, sensitiv, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, seriøs, familiemenneske, stabil