Profil:   7133  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1977-01-04
Højde 178
Vægt 64
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type økonomiansvarlig
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, venlig, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, god musik, elsker at rejse, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am calm, balanced, with a good sense of humor, I love cozy and quiet evenings with loved ones, smiling, open to communication. Sometimes I can be too serious) and I always think carefully before making a decision. I dream of a happy relationship with a calm, confident, smart, open, easy outgoing, attentive man with a good sense of humor.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     kærlig, ansvarlig, varm, sjov, åbenhjertet, høflig, en stille og rolig person