Profil:   7136  


 
Land Russia
By Maikop
Fødselsdato 1973-04-28
Højde 167
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type funktioner
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, opmærksom, romantisk, feminin, målrettet, kreativ, livsglad, familiemenneske, charmerende

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, kunst, elsker at rejse, sport, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am communicative, with a good sense of humor, ambitious, caring, faithful. I live in a beautiful city in the mountains of Adygea (Russia, near Krasnodar). I have a small business - cleaning company. I have an adult daughter. My values ​​are honesty, understanding, decency, nobility, intelligence. I am looking for a harmonious relationship with a man up to 60 years old.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     48-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ærlig, høflig, familiemenneske, stabil