Profil:   7142  


 
Land Russia
By Ulyanovsk
Fødselsdato 1982-04-10
Højde 173
Vægt 63
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type kosmetolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, stabil