Profil:   7146  


 
Land Belarus
By Gomel
Fødselsdato 1992-11-05
Højde 178
Vægt 65
Sprog engelsk - godt
Job type psykolog
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, sjov, rar, en stille og rolig person, humoristisk, arbejdsom, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker at synge, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     29-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, stabil