Profil:   7151  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1984-03-26
Højde 164
Vægt 51
Sprog engelsk - godt
Job type arkitekt
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, elsker børn, venlig, sød, følsom, arbejdsom, frisk, kreativ, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, blomster, lange ture langs stranden, svømning, god musik, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am cheerful, friendly, open, curios, emotional and sometimes stubborn)), also hard working, responsible, honest, just, at the same time I am flexible, polite and tactful. I see my partner stable, calm, strong, serious, successful, kind, loving children, decent and honest.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     fra 42 år

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske