Profil:   7153  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1978-06-02
Højde 160
Vægt 52
Sprog engelsk - lidt
Job type reklamekonsulent
Partnerstatus ugift
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, rar, humoristisk, smilende, reserveret, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, diskoteker, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     44-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk