Profil:   7155  


 
Land Russia
By Tomsk
Fødselsdato 1990-07-16
Højde 173
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type jurist
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, en stille og rolig person, smilende, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a purposeful, charismatic, feminine and educated woman. I like to do housework, cook, lead a life, I have good taste for this. I'm ready to start a family, I can listen, understand, support. I like to learn something new, being in a new city, I always go to a museum, any other interesting place, I like to read, I like to travel. I do not like disputes and conflicts, I prefer the man to be the head of the family.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, stabil