Profil:   7159  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1988-03-23
Højde 168
Vægt 59
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, romantisk, feminin, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn

Mere om mig :     I am an educated and sensual woman. I can be an elegant lady at a party, or I can be sporty and mischievous when the situation so disposes. Since childhood, parents have brought up a love of work and discipline. Due to these qualities, it turns out to organize work processes quickly and leave enough time for family and recreation. No matter how corny it sounds, but I appreciate honesty. I'm not looking for an ideal. I just want to meet a person with whom we will have common interests and views on the future life. I like it when a man has a strong character, but an unwillingness to dominate everything.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-56

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil