Profil:   7161  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1983-10-11
Højde 168
Vægt 55
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, sød, feminin, åben og positiv, aktiv, rar, humoristisk, målrettet, frisk, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, uden dårlige vaner, sund livsstil, familiemenneske, humoristisk, stabil, romantisk