Profil:   7166  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1981-10-13
Højde 172
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, italian
Job type økonom
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, seriøs, familiemenneske, humoristisk