Profil:   7171  


 
Land Russia
By Rostov-on-Don
Fødselsdato 1978-01-29
Højde 167
Vægt 57
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type Regionschef i en medicinalvirksomhed
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, smilende, målrettet, intelligent, høflig, kreativ, livsglad, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn

Mere om mig :     I am an open, very cheerful girl. But sometimes I'm sad- I'm emotional. Original, freedom-loving, mobile, very sociable, responsible, hardworking, keen on new knowledge and skills. I am constantly developing myself in psychology. I am easy, honest and straightforward, successful in society. And I always go to my goal. I swim in the pool, dance the Argentine tango, take pictures, travel, meet friends, read books. My dream is to move to live in a place near the ocean. And I dream of becoming a famous children's photographer and developing myself as a photographer. I appreciate sincerity, openness, dialogue, common goals and values, freedom of choice for everyone, as well as the ability to openly talk about their needs, appreciate acceptance, support for each other and appreciate cool physical attraction.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk