Profil:   7176  


 
Land Russia
By Krasnodar
Fødselsdato 1983-07-09
Højde 170
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type kunstmaler
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker at synge, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil