Profil:   7180  


 
Land Germany
By Bremen
Fødselsdato 1961-07-20
Højde 164
Vægt 72
Sprog engelsk - meget lidt, tysk - flydende
Job type Kunstmaler
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, opmærksom, romantisk, sød, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, smilende, intelligent, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, fotografering, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Elena. Jeg er en alsidig, seriøs, varm og kærlig kvinde. Stammer oprindeligt fra Ukraine, men har de sidste 10 måneder boet i Tyskland (Bremen). Jeg vil gerne finde den eneste ene og stifte familien. Du er en venlig, pålidelig og optimistisk dansk mand, som savner et liv i harmoni, kærlighed og respekt for hinanden.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil