Profil:   7181  


 
Land Belarus
By Polotsk
Fødselsdato 1979-05-02
Højde 163
Vægt 67
Sprog engelsk - godt, tysk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil