Profil:   7183  

 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1985-01-28
Højde 160
Vægt 68
Sprog engelsk - flydende, dansk - lidt
Job type grafisk designer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, en stille og rolig person, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Som person er jeg meget varm og kærlig og jeg befinder mig bedst i selskab med glade, åbne og varme mennesker. Jeg er fraskilt og har en voksen søn på 19 år. Interesserer mig for design, musik, natur, kæledyr, svømning, yoga, en god bog samt hjemmehygge. Jeg søger en dansk mand til ægteskab, en som er ærlig og en, som man har tillid til. Gerne med god humor :) Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt. Jeg taler og skriver flydende engelsk. Skriv og du vil ikke fortryde.  


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk