Profil:   7185  


 
Land Russia
By Krasnodar
Fødselsdato 1984-12-22
Højde 160
Vægt 58
Sprog engelsk - flydende
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, smilende, arbejdsom, høflig, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     36-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, stabil