Profil:   7198  


 
Land Belarus
By Polotsk
Fødselsdato 1990-10-12
Højde 178
Vægt 67
Sprog engelsk - lidt, tysk - lidt
Job type ingeniør
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, feminin, åben og positiv, sjov, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, trofast, seriøs, familiemenneske, humoristisk