Profil:   7201  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1983-09-17
Højde 168
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, dansk - lidt
Job type Funktionær
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, forstående, venlig, romantisk, feminin, sjov, aktiv, rar, frisk, kreativ, familiemenneske, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at synge, håndarbejde

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Olena. Jeg er en attraktiv, aktiv og selvstændig pige, og kommer fra Ukraine. Jeg har været enke i 4 år, men bor nu i Danmark som jeg ønsker skal blive mit nye hjemland. Jeg er energisk, har en god uddannelse og allerede et fast job i en mellemstor dansk virksomhed. Ved siden af mit arbejde går jeg på sprogskole. Min søn på 15 år går i dansk skole. Jeg søger en sød og kærlig mand, der som jeg ønsker en livsledsager til ægteskab så vi kan leve og opleve lykken ved at være sammen om kærligheden i gensidig forståelse og respekt. Som person kan jeg betegnes om kærlig, romantisk, feminin, intelligent, åben, ansvarlig og positiv, sjov, varm, følsom, kreativ og livsglad familiemenneske. Mine interesser er familie og hjemlig hygge, natur, friluftsliv, gåture ved vandet og en romantisk middag med hjemmelavet mad og levende lys. Desuden elsker jeg at rejse og yoga. Holder mig i det hele taget sund, rask og ung både af udseende og sind. Er du derfor manden, der søger de samme værdier i livet, men mangler og savner en kvinde der kan gøre det hele fuldendt, så synes jeg du skal skynder dig at kontakte mig. Jeg glæder mig til at læse dit brev og møde dig i den virkelige verden. Kærlig hilsen fra mig :)  


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     flink, kærlig, ærlig