Profil:   7207  


 
Land Russia
By Anapa
Fødselsdato 1983-01-22
Højde 170
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type gymnastik lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, feminin, varm, aktiv, rar, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, sporty, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at synge, elsker børn, håndarbejde


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-46

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, elsker børn, seriøs, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil