Profil:   7218  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1962-08-30
Højde 160
Vægt 65
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type delikatesseassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, målrettet, arbejdsom, frisk, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde

Mere om mig :     Jeg er en glad, positiv, sjov, varm og kærlig kvinde. Jeg stammer oprindeligt fra Ukraine, men har de sidste 9 år boet fast i Danmark. Har 2 voksne ikke-hjemmeboende børn, som bor i Jylland. Er uddannet bogholder og arbejder som delikatesseassistent. Jeg er en aktiv person - både på arbejde og i min fritid, hvor jeg nyder at svømme, dyrke sport og står ikke tilbage for aktiviteter som badminton, cykling og andre udfordringer. Elsker naturen, madlavning, god musik og hjemlig hygge. Jeg søger manden der er ærlig, kærlig og ikke mindst trofast, der har hjertet på rette sted. Jeg håber du findes.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, seriøs, høflig, familiemenneske, stabil