Profil:   7219  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1971-03-31
Højde 170
Vægt 72
Sprog engelsk - godt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, opmærksom, feminin, åben og positiv, sjov, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-56

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, elsker børn, seriøs, familiemenneske, stabil