Profil:   7222  


 
Land Turkey
By Istanbul
Fødselsdato 1982-01-02
Højde 160
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type Web designer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     venlig, sød, sjov, en stille og rolig person, kreativ, ærlig og åbenhjertet

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kunst, elsker at rejse, sport, design, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I'm smiling and soft. But if you offend me, I will talk back). I don't know how to quarrel, I don't like scandals. I need hugs and spiritual kinship, I am very tactile. I love beautiful places and things. I dream of meeting a man with positive attitude to life, kindness, care for a woman and family. I look for a traditional relationship where a man cares and provides for his woman and family.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-48

Børn :     ingen hindring

Du er :     ansvarlig, varm, sund livsstil, opmærksom, høflig, humoristisk, stabil