Profil:   7226  


 
Land Belarus
By Minsk
Fødselsdato 1982-09-26
Højde 165
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type ingeniør
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, humoristisk, arbejdsom, stabil, sensitiv, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, kunst, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, elsker børn, seriøs, familiemenneske