Profil:   7227  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1977-11-19
Højde 164
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, tysk - godt
Job type Børnepsykolog
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, elsker børn, opmærksom, sød, feminin, arbejdsom, intelligent, høflig, sensitiv, kreativ, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, klassisk musik, kunst, elsker at rejse, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I like to spend time close to nature (in the forest, in the country-side or just in the park), travel, try food in restaurants, cook dishes myself, dance, play the piano, make something creative. I love to communicate with children, my family, I like to travel by car, ski, relax at the sea. I am calm and feminine, I love to develop, I enjoy home comfort and the experience of travel, new food, new events, I like to create new projects. I dream of meeting a man who has a sense of humor, kind character, desire and ability to take care of the family.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-59

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, sjov, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person