Profil:   7230  


 
Land Uzbekistan
By Tashkent
Fødselsdato 1981-12-10
Højde 174
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type Indretningsarkitekt
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, smilende, høflig, sensitiv, familiemenneske, optimismistisk, charmerende

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse

Mere om mig :     I am quite an active person, leading a healthy lifestyle. I love to learn something new. I am open in communication. I love life in all its manifestations and enjoy every moment. I am an optimist by nature and in all situations I try to find positive moments. I love nature and animals. I help homeless animals to find home. I love going to theaters, concerts, museums, restaurants, meeting with friends, going to the countryside, hiking. Travel is my big passion. I dream to meet a smart, self-sufficient, loyal, kind, romantic, open, empathic, athletic, loving child and animals, family oriented man and build a happy family.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     42-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, varm, trofast, elsker børn, høflig, familiemenneske, attraktiv, stabil