Profil:   7246  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1983-06-20
Højde 165
Vægt 59
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I always try to stay optimistic. I love the sun, traveling, books and photographing the world around me. I dream of a man for whom family is the most important thing. Desirable character traits for me in a man are courage, kindness, openness, determination, honesty, a sense of humor, poise, willingness to dialogue and a desire for development. I would like to meet a kind, cheerful man who will share my passion for life, a man who can appreciate simple things, such as walking together, holding hands, bright travels, cooking dinner together, conversations on any topic and beautiful sunsets.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-48

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk