Profil:   7253  


 
Land Russia
By Saratov
Fødselsdato 1966-04-22
Højde 174
Vægt 81
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-66

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk