Profil:   7252  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1983-05-31
Højde 180
Vægt 62
Sprog engelsk - flydende, French
Job type psykolog
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, fremmede sprog


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     36-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk