Profil:   7254  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1983-02-03
Højde 158
Vægt 51
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type Edb-ansvarlig
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil