Profil:   7260  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1980-04-14
Højde 168
Vægt 53
Sprog engelsk - lidt
Job type Læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, design, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     37-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk