Profil:   7261  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1981-09-07
Højde 169
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende
Job type engelsk lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-52

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil