Profil:   7262  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1982-06-16
Højde 170
Vægt 57
Sprog engelsk - godt
Job type Psykolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, målrettet, arbejdsom, frisk, stabil, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil