Profil:   7277  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1976-02-26
Højde 178
Vægt 82
Sprog engelsk - lidt, dansk - lidt
Job type Selvstændig
Partnerstatus enke
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at synge, fotografering, diskoteker, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en glad, positiv, sjov, varm og kærlig kvinde. Jeg stammer oprindeligt fra Ukraine, men har de sidste 2 år boet fast i Danmark. Har 2 voksne ikke-hjemmeboende børn. Jeg søger manden der er ærlig, kærlig og ikke mindst trofast, der har hjertet på rette sted.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, målrettet, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk