Profil:   7289  


 
Land Russia
By Sevastopol
Fødselsdato 1993-10-22
Højde 170
Vægt 54
Sprog engelsk - godt, tysk - meget lidt
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, intelligent, frisk, høflig, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, genert, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a rather cheerful person with versatile interests. I like to relax in nature, I like hiking, I try to spend time on sports, I like to go to theaters and concerts. I like many things, it all depends on my mood. I am looking for my soul mate, a person with whom we will have common interests and hobbies, with whom we will be comfortable around each other.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk