Profil:   7290  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1976-04-01
Højde 162
Vægt 86
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type SOSU hjælper
Partnerstatus fraskilt
Børn 2 adult
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, åben og positiv, sjov, smilende, arbejdsom, familiemenneske, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, elsker at rejse, sport, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :    

Hej. Jeg hedder Henrietta og er en glad smilende, sjov, frisk, positiv, romantisk,  intelligent, humoristisk, ungdommelig og velsoigneret kvinde. Som person er jeg  ærlig,  kærlig,  trofast, stille og rolig, og jeg hår et hjerte af guld :) Jeg elsker min job og har meget energi og livsglad menneske der gerne nyder livet. Jeg har styr på det jeg skal, kan li at holde mig i form, både fysisk og mentalt og er loyal. Elsker hygge, at rejse, lange gåture, og middag for to. Jeg er ikke ryger. Har to voksne ikke-hjemmeboende børn og har boet fast i Danmark i de sidste 10 år. Jeg søger ham som har styr på sit liv, sød, dejlig aktiv og naturlig mand, ærlig, kærlig, fordomsfri, tolerant, respekt for andre, og nede på jorden, ordentlig. Du søger den sidste kæreste og den bedste ven, så kan vi være der for hinanden...inspirere hinanden... ingen er perfekte :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, åbenhjertet