Profil:   7291  


 
Land De Forenede Arabiske Emirater
By Abu Dhabi
Fødselsdato 1983-01-19
Højde 172
Vægt 61
Sprog engelsk - flydende
Job type Kosmetiker
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker børn


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, humoristisk, stabil